INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Termékajánló

Hírek

Új név, új szemlélet, új brandek...

%C3%9Aj%20n%C3%A9v%2C%20%C3%BAj%20szeml%C3%A9let%2C%20%C3%BAj%20brandek...

Guidepost, jelentése: útjelző

 

Rohanó és egyre telítődő világunkban szükségünk van útjelzőkre, melyekről biztosan tudjuk, hogy a számunkra megfelelő irányba vezetnek minket. Mi nem szeretnénk se többek, se kevesebbek lenni, mint a megfelelő útjelző azok számára, akik aktív és sportos életük mellett a stílusukra is megfelelő figyelmet fordítanak utazásaik során, (legyen szó egy üzleti ebérdől, városi kalandról, vagy a legmagasabb hegycsúcsok meghódításáról)(a cél az, hogy magunk és eszközeink a legnagyobb komfortban és biztonságban érkezzenek meg.)

 

A Thule táskák hivatalos forgalmazójaként átvevőpontunkon az összes, webshopunkon forgalmazott termék raktárkészlettől függően elérhető és kipróbálható. 

 

Célunk egy olyan oldal létrehozása, mely nem unalmas termékképekkel és reklámokkal terhel, hanem igyekszünk minden üzenetünk/termékünk? mellé egy inspiráló üzenetet, gondolatot, vagy egy igazán említésre való történetet találni. Mivel magunk is aktívan használjuk a termékeinket rengeteg saját tanáccsal és tippel segítünk a helyes irányba vezető úton, de nem leszünk restek megosztani a sokszor túl kalandosra is sikeredő történeteinket. 

Az itt megjelent hírek és történetek mellett azonban szerenténk Titeket is aktívan bevonni az oldal szerkesztésébe, hogy megoszthassátok kalandjaitokat a közösség tagjaival. Legyen szó egy havas túráról,  egy őszi szörfözésről, egy reptéri éjszakázásról, vagy egy tökéletesen elkapott pillanatról mi szívesen elolvassuk, ha megosztod velünk.

 

Kövessetek minket és ajánljatok az ismerőseiteknek és mi cserébe sok érdekességet,tanácsot és inspirációt nyújtó történetek osztunk meg veletek.

Részletek

Megnyitottuk bemutatótermünket

Megnyitottuk%20bemutat%C3%B3term%C3%BCnket

A mai napon megnyitottuk bemutatótermünket és személyes átvételi pontunkat.

A Thule táskák hivatalos forgalmazójaként az összes webshopunkon forgalmazott termék raktárkészlettől függően elérhető és kipróbálható.

Személyes átvétel esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően.

Címünk: 1095 Budapest, Soroksári út 48. –Malomudvar Üzletház

1.épület, földszint Térkép

Az udvarban fizetős parkolásra van lehetőség, 200 Ft / fél óra!

Tömegközlekedés:

MÜPA – Nemzeti Színház megálló

Villamos: 2, 24

Busz: 23, 54, 55

 

Malomudvaron belül a lenti térkép alapján találsz meg bennünket

 

Nyitvatartás:

Hétfő:          9:00-16:00

Kedd:           9:00-19:00

Szerda:        9:00-16:00

Csütörtök:  9:00-16:00

Péntek:        9:00-16:00

 

Telefonos elérhetőség: +36 30 227 9793

Email: shop*casetrade#hu

 

JELENLEG CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!

Részletek

Thule téli sporttáskák érkeztek

Thule%20t%C3%A9li%20sportt%C3%A1sk%C3%A1k%20%C3%A9rkeztek

Megérkeztek a 2018-as szezon legfrissebb Thule téli hátizsákjai és sporttáskái! Gurulós sí-, és snowboardzsákok, bakancstartók és freeride hátizsákok!

Részletek