Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése

CRUSHER WIRELESS ANC Black/Tan

S6CPW-M373
Három prémium technológia. Egy teljesen új érzés.
Ár:109 990 Ft
Készlet: Korlátozott darabszám
Kosárba: db

Termékinformáció

Íme a legegyedibb tudású fejhallgató, amit valaha készítettek. A Crusher ANC egyesíti az érzékelhető mélységet, az aktív zajcsökkentést és a személyes halláshoz igazított, precíz hangképet.

Olyan intenzíven érezhető basszusok, melyektől garantáltan libabőrös leszel.
Az ANC-s zúzógép a „Sensory Bass” legszélesebb lefedését kínálja új, prémium minőségű meghajtókkal. A zenét nem csak hallod, hanem érzed is, ráadásul a csúszkával könnyedén beállíthatod azt felfelé vagy lefelé, saját ízlésed alapján.

Kevesebb zaj, tisztább hang.
Nem számít, mennyire változnak a körülvevő hangok, a Skullcandy Aktív zajcsökkentő figyeli a környezetet, és kiküszöböli a külső zajt, hogy a zene kristálytiszta maradjon.

A saját hallásodhoz hangolva.
A Skullcandy és az Audiodo halláskutató cég áltat közösen fejlesztett technológia alapja, hogy mindenki kicsit más érzékenységgel hall különböző frekvenciákat a jobb és a bal fülére. Az iOS és Android platformokra is elérhető Skullcandy applikációval lehetőség van egy sinus hullámos hallás teszt elvégzésére. Miután egy algoritmus elkészíti a hallásunkról alkotott képet lehetőségünk van ki/bekapcsolni a korrekciót. Megdöbbentő a felfedezés, hogy olyan részleteket jönnek elő a zenében, amelyeket még soha nem hallottál.

Termékjellemzők

Súly (kg):
0,31
Szín:
Black/Tan
Frekvencia tartomány:
20 Hz - 20 kHz
Impedancia:
32 Ohms ± 15%
Csatlakozó típus:
Bluetooth 5.0
Tartozékok:
Stílusos tok
Hangszóró átmérő:
40 mm
Használati utasítás:
Színcsoport:
5775,5776,5774
Típus:
ANC
Videó: