Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése
S6HCW-L568S6HCW-L568S6HCW-L568S6HCW-L568

VENUE Vice/Grey/Crimson

S6HCW-L568
A csendes utitárs - Skullcandy Venue ANC
Ár:59 990 Ft
Akciós ár:39 990 Ft
Készlet: Korlátozott darabszám
Kosárba: db

Termékinformáció

Amikor feltesszük a fejünkre az Active Noise Cancel-es technológiával felszerelt Venue-t hirtelen nem értjük mi történik. Egyszer csak fura csend vesz körül, nem hiszünk a fülünknek, hogy a külvilágból nem szűrődik be szinte semmi. Varázslatnak tűnhet, pedig rendkívül egyszerű magyarázata van.

Az aktív zajszűrés (ANC) a hullám elven alapul. Ha két azonos hullámforma szembe találkozik egymással, akkor azok kioltják egymást. Ez igaz a hanghullámokra is, az olyan állandó zajokra melyek folyamatosan körül vesznek az utcán, a tömegközlekedési eszközökön, vagy egyéb zajos helyeken. Bekapcsolás után a fejhallgató oldalaiba épített mikrofonok folyamatosan lehallgatják ezeket a hullámformákat és egy chip segítségével a tükörképüket sugározza vissza a hangszórókba így oltva ki a hangok nagyjából 80%-át. Ehhez párosul az extra puha és rendkívül jól szigetelő fülpárna mely alapvetően járul hozzá ahhoz, hogy a lehető legkevesebb külső hatás érje fülünket. A kettő párosítása pedig egy olyan egyedül álló érzést biztosít, mintha vattacukrot dugnánk a fülünkbe. Persze csend terápiának is alkalmas, de azért mégis csak jobb, ha pörgős ütemeket, dübörgő mélyhangokat és kristálytiszta vokálokat hallgatunk vele.

Utazás közben könnyebben sérülnek eszközeink, ez hatványozottan igaz a fej-, és fülhallgatókra is. Ezt megelőzve a kemény kialakítású védőtokban biztonságban hordozhatjuk kalandozásaink során. 24 órás üzemidejével gyakorlatilag a Földet körbe utazhatjuk egyetlen töltéssel. Ráadásul ezt úgy tehetjük meg, hogy levennénk a fejünkről hála az extra könnyített, de mégis ellenálló kialakításnak és annak a gombnak melynek segítségével a mikrofonon keresztül hallgathatjuk a légikísérő visszaigazolását a megrendelt koktélunkról. Ha pedig lekéstük a csatlakozást és lemerül sincs gond, ugyanis egy jack kábel csatlakoztatásával tovább használhatjuk, vagy a gyorstöltőnek köszönhetően 10 perc alatt újabb 4 óra csendes kényeztetést kaphatunk. A letölthető Tile alkalmazás segítségével megkereshetjük a fejhallgató utolsó ismert helyét, ha esetleg a vonaton, vagy a suliban felejtettük.

Ülhetünk a 4-6-oson, az irodában, vagy a karfát markolva a repülőgépen, egy gomb megnyomásával eltűnik minden ami zavarhat minket abban, hogy kedvenc zenénket, sorozatunkat a legjobban át tudjuk érezni.
- Beépített aktív zajszűrő rendszer

- Bluetooth kapcsolódás - 30 méteres hatósugárban

- 24 órás üzemidő

- Elforgatható memóriahabos fülpárnák

- Rapid Charge - 10 perc töltéssel 5 órás üzemidő

- Beépített távirányitó gombok és mikrofon

- Beépített Tile rendszer

- Monitor mode - egy gombnyomásra történő elnémítás

- Active Assitant - érintésre történő telefon asszisztens előhívás

- Egyedi kialakítás

- Erőteljes hangzás

- Extra tartó táska és jack kábel

Termékjellemzők

Szín:
Vice
Használati utasítás:
Színcsoport:
5382,5383
Videó: