Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése

Hírek

Ruhák és kiegészítők érkeztek...

Rengeteg Skullcandy ruhával és kiegészítővel bővült a webshop-unk! Pólók, pulóverek és táskák széles választékban. 

Nézz körbe -» https://goo.gl/oNs4mz

 

További hírek

OSG 14 - szeptember 7

A helyszín idén is a városligeti műjégpálya, a dátum (ha van még valaki, aki ne tudná) szeptember 7. 
Az offlinesportgames.hu oldalon folyamatosan frissülnek az idei OSG-vel kapcsolatos információk. 

Részletek

OSG14 video

Több, mint egy hónap távlatából - szép lassan közeledve a télhez - kimondottan jólesik visszagondolni a nyár utolsó heteire Vagy éppen szeptember első hetére ;) Tekintsétek meg hát a DeadCatDigital jóvoltából elkészült OSG összefoglaló videónkat a nyár legnagyobb, legmozgalmasabb, legeseménydúsabb sport/zenei rendezvényéről. 

Részletek

Sneakerbox SnowCamp 2014

Idén már harmadszorra vágnak bele a sneakerboxos fiúk snowtáboruk megszervezésébe: 2014 február elején útra kelnek a franciaországi Serre Chevalier/Briançon síterepre. A Skullcandy az első menettől támogatja a tábort és házi versenyeit, sőt a kifejezetten extrém körülményekre tervezett modellek is gyakran kerülnek tesztelésre itt.

Részletek

Szabó ˝Gipszes˝ Konrád új videója

BMX riderünk, Szabó Koni egy újabb mozgalmas (és komolyabb sérüléstől mentes) évet tudhat maga mögött, amibe jópár verseny (köztük egy VB), valamint több külföldi út is belefért. Az idei évet összefoglaló videot a rajongók és a szakma nem csupán várta, hanem egyenesen követelte, és november 15-én végre mindenki megtekinthette a kész verziót, mely a "My seatbelt is Jesus" nevet kapta.

Részletek

ReBirth előtt PreBirth - Ettemboro kisfilm

A pár hónapja megújult ettemboro.com már jelzett valamit abból, hogy komoly változások történtek az ország egyik legismertebb gördeszkás csapata házatáján. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, akkor címszavakban: érettebb szellemiség, szervezettebb munka. Ami szerencsére biztosan nem változott: a csapat (vagy inkább család) összetartása. 

Részletek

Összeállt az amatőr Skullcandy skate team

A Steve Berra, Eric Koston, Sean Malto és Theotis Beasley alkotta profi skate team után összeállt a Skullcandy amatőr gördeszkás csapata is. Az amerikaiak (Trevor Colden és a 3 McClung testvér) mellett a belga Youness Amrani, a honfitárs Axel Cruysberghs és a Németországban élő, thai származású Lem Villemin képviselik Európát. 

Részletek