Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése

Hírek

Megnyitottuk bemutatótermünket

A mai napon megnyitottuk bemutatótermünket és személyes átvételi pontunkat.

Személyes átvétel esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően.

Címünk: 1095 Budapest, Soroksári út 48. –Malomudvar Üzletház

1.épület, földszint Térkép

Az udvarban fizetős parkolásra van lehetőség, az első fél óra ingyenes!

Tömegközlekedés:

MÜPA – Nemzeti Színház megálló

Villamos: 2, 24

Busz: 23, 54, 55

 

Malomudvaron belül a lenti térkép alapján találsz meg bennünket

 

Nyitvatartás:

Hétfő:          9:00-16:00

Kedd:           9:00-19:00

Szerda:        9:00-16:00

Csütörtök:  9:00-19:00

Péntek:        9:00-16:00

 

Telefonos elérhetőség: +36302279793

 

JELENLEG CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!

 

További hírek

Battle at the Berrics 7 - Pros vs Joes

A 7-ik szériánál tart a Battle at the Berrics. Steve Berra és Eric Koston az egyszerű Game of Skate versenyeket a megfelelő helyszínnel (a legendás közös skateparkjuk), kellő felhajtással,és neves támogatók (ezúttal Nike SB, LRG, SKDY) bevonásávalaz egyik legnézettebb/legkedveltebb gördeszkás eseménnyé emelték.

Részletek

Bachman Márk friss videója az eddig kimaradt anyagokból

Az idei enyhe téllel az időjárás szinte példátlanul bőkezűen bánt a gördeszkásokkal,már ami a száraz napok számát illeti. Vegyük még hozzá, hogy az eXbox és a Lab jóvoltából színvonalas park is a rendelkezésükre állt - nem beszélve arról,hogy szerencsés (?) módon a Bronzöntő pool is itt talált menedéket végül.

Részletek

Sneakerbox Snowcamp 2014 - freestyle edit

Az időjárás változásával lassan kezdjük teljesen magunk mögött hagyni a tél emlékét is, és hó helyett igyekszünk egyre inkább a vízre koncentrálni.  Azonban lenne még itt egy téli video, amit érdemes megnézni, úgyhogy semmiképpen nem szeretnénk adósok maradni Szerb Matyi és Kis Beni trükkjeivel, melyeket a sneakerbox snowtáborában követtek el!

Részletek

Rómeó új szponzora - GrindRise Clothing

Turányi Rómeó az utóbbi időben nagyon megindult: a térdsérüléséből szerencsésen felépült rider decemberben került be a Velvárt BMX csapatába, emellett pedig egy fiatal ruházati márkát, a GrindRise Clothingot (grindrise.com) is támogatói között tudhatja. 

Részletek

We Roll 2 - Cegléd, Augusztus 17

Nyári és nyárvégi eseményekben korántsem szűkölködünk, itt is van egy újabb dátum, amit érdemes lesz fejbentartani. Augusztus 17-én második alkalommal gyűjti össze a város extrém sportegyesülete a gördeszkásokat, korisokat, bringásokat, firkászokat, hogy a We Roll 2 sport és urban esemény keretein belül gyűljenek össze és töltsenek el együtt egy versenyekkel és bemutatókkal teli mozgalmas napot. 

Részletek

Bedrótozva - Kersák ˝Snoopy˝ Péter a LiveWire támogatottja!

Kersák Peti és a Skullcandy kapcsolata már több évre tekint vissza. Snoop főleg snow- és waketáboraiban (www.omszkwakecentrum.hu) oktatóként , valamint legnagyobb örömünkre riderként is aktívan képviselte a márkát az idők során, szezontól függetlenül, vízen, havon egyaránt. 

Részletek