Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése

Hírek

Köszöntsük az INDY-t köreinkben!

Megérkezett a Skullcandy legújabb True Wireless fülese! 

Új termékkel bővült a Skullcandy wireless kínálata. Az INDY névre keresztelt teljesen vezeték nélküli fejhallgató a lehető legjobb tulajdonságokat kapta a márka tervező csapatától. 
 
• True Wireless Kapcsolódás
• Gyorstöltési lehetõség - 10 perc alatt akár 1,2 óra üzemidõ
• Eltávolítható plusz stabilitást adó fülpárnak a biztonságosabb illeszkedéshez
• 16 órán át tartó teljes üzemidõ
• IP55 szintû izzadtság, víz és por elleni védettség
• Telefonbeszélgetések mindkét fülhallgatón keresztül
• Zajcsökkentés a tisztább hangokhoz telefonálás közben
• Töltõ- és tárolóház és még sorolhatnánk…
 
Vásárlás: itt
Tesztek:
 
Hazai teszt:
 
Külföldi tesztek:

További hírek

Battle at the Berrics 7 - Pros vs Joes

A 7-ik szériánál tart a Battle at the Berrics. Steve Berra és Eric Koston az egyszerű Game of Skate versenyeket a megfelelő helyszínnel (a legendás közös skateparkjuk), kellő felhajtással,és neves támogatók (ezúttal Nike SB, LRG, SKDY) bevonásávalaz egyik legnézettebb/legkedveltebb gördeszkás eseménnyé emelték.

Részletek

Bachman Márk friss videója az eddig kimaradt anyagokból

Az idei enyhe téllel az időjárás szinte példátlanul bőkezűen bánt a gördeszkásokkal,már ami a száraz napok számát illeti. Vegyük még hozzá, hogy az eXbox és a Lab jóvoltából színvonalas park is a rendelkezésükre állt - nem beszélve arról,hogy szerencsés (?) módon a Bronzöntő pool is itt talált menedéket végül.

Részletek

Sneakerbox Snowcamp 2014 - freestyle edit

Az időjárás változásával lassan kezdjük teljesen magunk mögött hagyni a tél emlékét is, és hó helyett igyekszünk egyre inkább a vízre koncentrálni.  Azonban lenne még itt egy téli video, amit érdemes megnézni, úgyhogy semmiképpen nem szeretnénk adósok maradni Szerb Matyi és Kis Beni trükkjeivel, melyeket a sneakerbox snowtáborában követtek el!

Részletek

Rómeó új szponzora - GrindRise Clothing

Turányi Rómeó az utóbbi időben nagyon megindult: a térdsérüléséből szerencsésen felépült rider decemberben került be a Velvárt BMX csapatába, emellett pedig egy fiatal ruházati márkát, a GrindRise Clothingot (grindrise.com) is támogatói között tudhatja. 

Részletek

We Roll 2 - Cegléd, Augusztus 17

Nyári és nyárvégi eseményekben korántsem szűkölködünk, itt is van egy újabb dátum, amit érdemes lesz fejbentartani. Augusztus 17-én második alkalommal gyűjti össze a város extrém sportegyesülete a gördeszkásokat, korisokat, bringásokat, firkászokat, hogy a We Roll 2 sport és urban esemény keretein belül gyűljenek össze és töltsenek el együtt egy versenyekkel és bemutatókkal teli mozgalmas napot. 

Részletek

Bedrótozva - Kersák ˝Snoopy˝ Péter a LiveWire támogatottja!

Kersák Peti és a Skullcandy kapcsolata már több évre tekint vissza. Snoop főleg snow- és waketáboraiban (www.omszkwakecentrum.hu) oktatóként , valamint legnagyobb örömünkre riderként is aktívan képviselte a márkát az idők során, szezontól függetlenül, vízen, havon egyaránt. 

Részletek