Felhasználónév: Jelszó: | Még nem regisztrált? Új regisztráció | Elfeljette jelszavát? Új jelszó kérése
Garancia
Az általad vásárolt eredeti Skullcandy termékre az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

A garancia a vásárlás napjától számított 12 hónapig érvényes és kizárólag a gyártási hibákra vonatkozik. A garanciális bejelentéshez szükséges a vásárlást igazoló blokk, számla vagy banki átutalási kivonat másolata. Az eredeti példányt mindig őrizd meg. A garanciális igényedet legegyszerűbben a hazai forgalmazó online garancia bejelentő felületén tudod bejelenteni, de a vásárlás helyére is visszaviheted, ez azonban hosszabb átfutási időt eredményez.

A jótállási igény nem érvényesíthető az alábbiakra vonatkozóan:
 • a termék kisebb hibáira vagy minőségi eltéréseire, melyek nem befolyásolják a termék értékét vagy rendeltetésszerű használathoz való alkalmasságát;
 • a termék tartozékaként mellékelt kiegészítőkre;
 • az újratölthető és egyszer használatos elemekre (ezek a termékek rövidebb üzemelési idővel rendelkeznek, és élettartamuk nagyban függ a használat gyakoriságától is);
 • a nem rendeltetésszerű használatból származó hibákra (pl. hibás működtetés, fizikai rongálás, nem megfelelő tápfeszültség használata); Garanciális szempontból rendeltetésszerű használatnak tekintjük a terméknek a használati útmutatóban ismertetett működési feltételek és előírások szerinti használatát.
 • a kopásból származó hibákra;
 • a „vis maior”-ból származó hibákra;
 • ha a Skullcandy terméket bárki manipulálja, kivéve, ha az adott manipulációra a Skullcandy előzetesen írásos beleegyezését adta;
 • azon hibákra, melyek a vásárlás pillanatában a vásárló számára ismertek voltak.

Kérjük, hogy a garanciával kapcsolatos kérdéseket a support@casetrade.hu e-mail címre küldd! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre!

Érvényét veszti a garancia, ha a terméket illetéktelen személy vagy szerviz manipulálja. A szavatossági igények a világ bármely olyan országában érvényesítők, ahol az adott ország törvényei nem ütköznek garanciális feltételeinkkel. Amennyiben külföldön szeretnéd érvényesíteni a garanciát, vedd fel a kapcsolatot az adott országbeli Skullcandy forgalmazóval, melyek listáját megtalálod a www.skullcandy.com oldalon.

Egyéb szavatossági igények vagy a jelen feltételekben meghatározott jogosultságokon túlmutató igények nem érvényesíthetők. A fogyasztók jogosultak lehetnek a saját országuk törvényeiben meghatározott jogaik érvényesítésére, amennyiben az nem ütközik jelen garanciális feltételekkel, mivel a garancia érvényesítésével kapcsolatban azon ország jogszabályai irányadók, melyben a fogyasztó a Skullcandy terméket vásárolta. Erre a szolgáltatásra nem vonatkoznak az ENSZ nemzetközi árukereskedelmi konvenciójának rendelkezései. A szállítási kockázatot a fogyasztó viseli. A szállításból származó károk kockázatának minimálisra csökkentése érdekében lehetőleg az eredeti csomagolást használd, ill. gondoskodj a csomag megfelelő béleléséről. A fogyasztók jogosultak lehetnek a saját országuk törvényeiben meghatározott jogaik érvényesítésére, amennyiben az nem ütközik jelen garanciális feltételekkel, mivel a garancia érvényesítésével kapcsolatban azon ország jogszabályai irányadók, melyben a fogyasztó a Skullcandy terméket vásárolta. Erre a szolgáltatásra nem vonatkoznak az ENSZ nemzetközi árukereskedelmi konvenciójának rendelkezései.

Kérdéses esetben, vagy ha bármilyen egyéb jellegű problémád akad, melyben a hazai forgalmazó nem tud segítségedre lenni, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Skullcandy európai ügyfélszolgálatával a customerservice-eu@skullcandy.com email címen.

CSEREKÁBELEK FEJHALLGATÓKHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Köszönjük, hogy a Skullcandy-t választottad! Ezt a terméket úgy terveztük, hogy sok éven át megbízhatóan működjön. Kérjünk, szánj néhány percet az útmutató figyelmes átolvasására.

Biztonsági intézkedések

 • A fej- és fülhallgatót mindig tartsd szárazon és ne tedd ki szélsőséges hőmérséklet hatásának!
 • A fej- és fülhallgatót körültekintéssel használd és tárold tiszta, pormentes helyen!
 • Kérjük, kíméld hallásodat, tartózkodj a magas hangerő szintektől! A Skullcandy fejhallgatók alacsony hangerőnél is kiválóan szólnak.
 • Nem ajánlott használni a fejhallgatót különös figyelmet igénylő helyzetekben (pl. forgalomban vagy szakmunka végzésekor)!
 • Tároláskor figyelj arra, hogy ne tedd olyan helyre ahol könnyen sérülhet (pl. nadrágzseb). Ha a fej- és fülhallgatóhoz a csomagolásban kaptál hozzávaló tartót, abban tartsad használaton kívül.
A rendszer ápolása és karbantartása
 • A különféle folyadékok károsíthatják a fejhallgató elektronikáját!
 • A fejhallgató burkolatába bejutó folyadék rövidzárlatot okozhat és károsíthatja az elektronikát.
 • A fejhallgatót csak puha, enyhén benedvesített törlőruhával tisztítsd!
 • Ne használj semmilyen oldószert vagy tisztítószert, így óvhatod a fülesed és a környezetet is!